Infoartnet - Web Média Marketing

Blogok

Miért NE továbbítsuk a céges leveleket automatikusan a Gmail felé?

Kategória : Weblap szakmai blog

ceges-levelezes-pub.jpgTöbb esetben tapasztaltuk, hogy a kényelem érdekében sokan a céges leveleiket továbbítják a Gmail felé. Szeretném megvilágítani, hogy ez miért nem jó ötlet!

Bejelentkezési mód változása a "securemail" levelezőn

Kategória : Blogok

Tájékoztatjuk partnereinket, hogy a securemail.infoartnet.hu levelezőszerveren biztonsági beállításokat módosítunk.

WordPress alapú weboldalad van? Erre a biztonsági kockázatra figyelmeztet a Jetpack

Kategória : Weblap szakmai blog

wordpress-backdoor-jetpack.jpgTudjuk mennyire népszerűek a WordPess weboldalak, mivel viszonylag könnyen létre lehet őket hozni, rengeteg témát és bővítményt kínálnak, amelyek elsőre hívogatónak tűnhetnek, azonban könnyű belefutni olyan esetekbe, melyek nem csak az oldal használhatóságát, hanem a biztonságát is rontják.
Ha nincs időd folyamatosan karbantartani az oldalt, akkor talán el kéne gondolkodnod azon, hogy valóban neked találták-e ki. Mindenesetre, ha Te is WordPress-t használsz, akkor mindenképp olvasd el cikkünket!

Az Infoartnet Kft. tökéletes választás a kapcsolódó GINOP pályázatok kivitelezésére

Kategória : Weblap szakmai blog

GINOP-cikk.jpgCégünk is elnyerte a Magyar Multi Program Minősített szakértői tanúsítványát, így tökéletesen alkalmas a kapcsolódó GINOP pályázatok kivitelezésére. A Magyar Multi Program egy középvállalati fejlesztési program, melynek célja, a feldolgozóipari kis-és középvállalkozások fejlesztésének és versenyképességének növelése.

 

^
Facebook
Instagram
Twitter