Infoartnet - Web Média Marketing

Weblap szakmai blog

Az Infoartnet Kft. weblapokkal, webáruházakkal, multisite honlapokkal kapcsolatos blogjainak kategóriája.

Bevezetés a dropshipping webáruházak rejtelmeibe

Kategória : Weblap szakmai blog Létrehozva: 2020.08.31 12:50 módosítva: 2020.09.14 14:45

DropshippingHa gondoltál már arra, hogy szívesen megízlelnéd milyen az e-kereskedelem, de félsz, mert túl költségesnek és rizikósnak találod, akkor a legjobb helyen jársz. Ebben a cikkben ugyanis megismertetünk téged a dropshippinggel, mely tökéletes választás lehet online kereskedésed beindításához, vagy akár fejlesztéséhez is. Akár hallottál már róla, akár nem, ezt a cikket érdemes elolvasnod, így hát kezdjünk is hozzá!

18 BIZALOM ERŐSÍTŐ ELEM A WEBEN avagy, hogyan tudod drasztikusan megnövelni webes eredményeidet

Kategória : Weblap szakmai blog Létrehozva: 2020.08.27 15:19 módosítva: 2020.09.03 13:59

18 bizalom erősítő elem a webenVásárlás, ajánlatkérés, telefonon való kapcsolatfelvétel, ezeket az eredményeket szeretnénk a weboldalunktól. Persze, van aki csak azért szeretne a weben lenni, mert mondták neki, hogy az kell, meg a haver cége is fent van, de te ezen már túlléptél. Te eredményeket vársz a weboldaladtól és az eredmények bizalmat feltételeznek. A cél minden esetben az, hogy a látogatókból érdeklődők legyenek. Érdeklődők, akik jó kérdéseket tesznek fel és akik készen állnak, hogy a következő fázisba jussanak, vagyis felvegyék veled a kapcsolatot.

Helyi célzás domain neved segítségével

Kategória : Weblap szakmai blog Létrehozva: 2020.08.27 11:27 módosítva: 2020.09.03 14:00

Helyi célzás domain neved segítségévelVannak dolgok, amelyekre sokan kis hangsúlyt fektetnek a weboldal indításkor, vagy nem gondolnak át eléggé.
Weboldal készítés első lépése, hogy el kell dönteni, hogy milyen domaint vásárolj, mi legyen a hivatkozás, ami alapján megtalálnak a keresőben. Ez azért is fontos lépés, mert később átköltöztetni egy weboldalt másik domainre nem egyszerű feladat, nagyon sok odafigyelésre és keresőoptimalizálási munkára van hozzá szükség.

Automatizálás

Kategória : Weblap szakmai blog Létrehozva: 2020.08.26 08:19 módosítva: 2020.09.01 13:47

Automatizálás„Legfőbb érték az ember!"
A történelem néha másképp értelmezte, de nekünk ez a véleményünk! Mert nem azért keressük a folyamatok gépek általi végrehajtását, mert nem szeretnénk emberekkel dolgozni, hanem mert van ezer más dolgunk amit nem tudnak gépek elvégezni. Illetve a jól kvalifikált, lojális, önálló munkaerő aranyat ér és annyiba is kerül!

^
Facebook
Instagram
Twitter