Infoartnet - Web Média Marketing

Büszkeségünk a Magyar Olimpiai Bizottság új weboldala

Büszkeségünk a Magyar Olimpiai Bizottság új weboldalaA 2009 óta működő www.olimpia.hu néven elérhető honlap új köntösben és funkciókkal várja a sport iránt érdeklődőket.

A portálmotor és a grafikai arculat cseréjével a Magyar Olimpiai Bizottság igyekszik megfelelni a személyi számítógépek és a mobil eszközök igényeinek.

Az új oldalon elérhető érdekesebb funkciók:

 • A honlap szinte minden képernyőn igyekszik a teljes felületet kitölteni: A képernyő szélességének (vagy böngésző ablak méret) változásával képes dinamikusan 1 és 5 hasáb közötti megjelenésre.
 • A kezdőlapon elhelyezkedő idővonalon megtalálhatjuk az újkori olimpiák közvetlen hivatkozásait, mely betekintést nyújt az olimpiai sport történetébe.
  Az idővonal jobbra-balra tologatható a rajta látható kiemelkedő sportolóink adatlapjaira közvetlenül mutató kis buborékok találhatóak.
 • A régi honlapokon megtalálható tartalmakat visszalapozhatjuk az Archív kategória megnyitásával, melyben több mint 40 000 régi tartalom között tallózhatunk.
  A kereső segítségével kombinált szókapcsolatokkal vadászhatunk a sport történetek cikkei között.
 • A sportnaptár folyamatosan bővülve igyekszik majd kielégíteni a sportesemények szervezési és meghirdetési igényeket.
 • Könyebben megtalálható sportági kategóriákkal szolgálja a speciális érdeklődési körrel rendelkezőket. Ez a funkció pl.: az alsó menüben elhelyezkedő Sportágak kiválasztásával, vagy a cikkekben megjelenő kategóriákra kattintva aktiválható pl.: Asztalitenisz.
  Ezzel a technikával könnyen elővarázsolható a 2012. évi XXX. Londoni Olimpiával kapcsolatos cikkek listája is.
 • Amennyiben elnyerte tetszését a honlap és szeretne hírlevelet kapni tőlük, kérem iratkozzon fel hírlevelükre!

Kiemelt partnereink

Magyar Olimpiai Bizottság  Széchenyi István Egyetem  Kecskeméti Főiskola ALTmob - ALTernative mobILITY!

Facebook
Google+
Twitter