Infoartnet - Web Média Marketing

Cégünk - Infoartnet Kft

Múltunk jelenthet megbízhatóságot, rugalmasságot, kitartást, de elsősorban a töretlen technológiai fejlődésünkre vagyunk büszkék, hiszen ez az, ami kiemelhet egy IT céget a többi közül.

Mi hiszünk abban,

hogy olyan termékeket alkotunk és fejlesztünk, amik hiányt pótolnak és azok, akik a termékeinket használják nem a marketing szöveg csábított el, hanem a lehetőséget látták a termékünkben. Partnereinkre hosszútávon számítunk és tudjuk, hogy ők is ebben érdekeltek, ezért a fejlődés elvárássá vált.

Ma önkormányzatok, felsőoktatási intézmények, kkv-k, sőt nagyvállalatok tanácsadó és fejlesztő partnereként, speciális, átfogó informatikai és marketingszolgáltatásokat végzünk.

MOB, Széchenyi István Egyetem, LEIER Hungária Kft., Neumann János Egyetem, Győr-Megyei Jogú Város Önkormányzata, Rábalux, Piktor, Számalk, IBM, csak pár név a már velünk dolgozó cégekből, akikre nagyon büszkék vagyunk.

A saját rendszerét mindenki dicséri, mi azt szeretjük ha azok dicsérik, akik használják nap mint nap.

Folyamatosan keressük a lehetőségeket, hogy a portálrendszer maga bizonyítson, vagy más mondjon véleményt róla. Ez volt az egyik indok a SEOsiker (https://seosiker.hu) weboldal elemző rendszer fejlesztésére is, hogy objektív szempontok alapján tudjuk összemérni magunkat a versenytársakkal. Portálrendszerünket az IBM is minősítette, illetve az a több százezer felhasználó, aki nap mint nap használja rendszerünket.
Mi az ő véleményüket tartjuk értéknek, és ezek mentén fejlesztjük minden nap rendszereinket.

WEB - MÉDIA - MARKETING

^
Facebook
Instagram
Twitter