Infoartnet - Web Média Marketing

Domain név regisztráció

A domain nevek regisztrációját partnereinken keresztül végezzük.

Cégünk a domain név regisztráció elmaradásából, illetve a domain név használatából eredő vélt, vagy valós haszon elmaradásáért kártérítési felelősséget nem vállal.

A beérkező igényléseket Minőségbiztosítási Rendszerünkben rögzítjük, majd a domain név regisztráció fázisairól elektronikus úton (a megadott e-mail címre) visszaigazolást küldünk.

Domain tranzakciók, adatlap kitöltéssel

A rendelkezésre álló adatlapok a következők:

  • Domain igénylő lap: Ezt az adatlapot kitöltve lehet kezdeményezni, egy vagy több domain regisztrálását.
  • Domain lemondó nyilatkozat: Ezt az adatlapot kitöltve lehet kezdeményezni egy vagy több saját domain jogának átengedését, valaki más javára.
  • Személyi nyilatkozat: Magánszemély domain igénylése esetén ezt a szabályosan kitöltött dokumentumot minden esetben mellékelni kell a domain igénylő laphoz.

Ezek az adatlapok a "Támogatás & letöltés / Adatlap letöltések" menüpont alatt érhetők el PDF formátumban, ahonnan kívánság szerint letölthetők, megnyithatók és kinyomtathatók.

A kinyomtatott, majd kézzel kitöltött, aláírt és cég esetén le is pecsételt adatlap(ok) beszkennelve e-mailben, vagy hagyományos postai úton is elküldhető(k) elérhetőségeinkre.

Céges domain igénylésekor - az első alkalommal - egy "Aláírási címpéldány"-t is mellékelni kell, magánszemély részére történő domain igényléskor pedig a "Személyi nyilatkozat" mellékelése minden alkalommal kötelező.

Egyetlen igénylő lapra annyi domain név írható, ahány a rendelkezésre álló adatmezőben egymástól jól elkülönítve és olvashatóan elfér. A kitöltéskor javasoljuk a nyomtatott karakterek használatát.

Domain igénylés, űrlap kitöltéssel

Domain név / nevek igénylése esetén a csúnya kézírásból, illetve annak mások általi félre olvasásából eredő hibák és kellemetlenségek elkerülhetők egy speciális űrlap használatával, ami a "Támogatás & letöltés / Domain név igénylő lap kitöltése" menüpont alatt érhető el.

Ennek az opciónak a választása esetén, a megnyíló űrlapban megadott adatok automatikusan átkerülnek egy ODT formátumú Office sablonba, ami megegyezik a PDF formátumban is letölthető, domain igénylő lappal. Az adatlapokhoz hasonlóan, ez is kívánság szerint letölthető, megnyitható és kinyomtatható.

A kinyomtatott, aláírt és cég esetén le is pecsételt sablon(ok) beszkennelve e-mailben, vagy hagyományos postai úton is elküldhető(k) elérhetőségeinkre.

A mellékletek csatolása (Aláírási címpéldány vagy Személyi nyilatkozat), illetve több domain név szerepeltetése egy dokumentumon, azonos az adatlapoknál már leírtakkal.

Aktuális áraink

A következő táblázat csak a leggyakrabban kért végződéseket tartalmazza, a részletekért és egyéb kérdések esetén érdeklődjön elérhetőségeinken.

VégződésOrszágMin. időtartamRegisztrációHosszabbítás
.hu Magyarország 2 év 3.700 Ft + Áfa / 2 év 2.200 Ft + Áfa / 1 év
.eu Európai Unio 1 év 3.200 Ft + Áfa / 1 év 3.200 Ft + Áfa / 1 év
.com általános 1 év 3.200 Ft + Áfa / 1 év 3.200 Ft + Áfa / 1 év
.net általános 1 év 3.200 Ft + Áfa / 1 év 3.200 Ft + Áfa / 1 év
.org általános 1 év 3.200 Ft + Áfa / 1 év 3.200 Ft + Áfa / 1 év
.biz általános 1 év 3.200 Ft + Áfa / 1 év 3.200 Ft + Áfa / 1 év
.info általános 1 év 3.200 Ft + Áfa / 1 év 3.200 Ft + Áfa / 1 év

Elérhetőségeink

Cég Infoartnet Kft.
Cím 9023. Győr, Szabolcska Mihály utca 2-4.
Ügyfélszolgálat +36 (96) 415-799,
+36 (30) 869-8724
Support support@infoartnet.hu
Skype név support.infoartnet

Kiemelt partnereink

Magyar Olimpiai Bizottság  Széchenyi István Egyetem  Kecskeméti Főiskola ALTmob - ALTernative mobILITY!

Facebook
Google+
Twitter