Infoartnet - Web Média Marketing

Esemény variációk

Egy napon, egy esemény

Egyazon napon, több eseményt is megjeleníthet. Az eseményt jelölő színt, a típusa határozza meg.  
Ha az esemény valamely napon időponttól-időpontig tart (és nem egész napos vagy többnapos esemény), akkor annak a megjelenítése az eseménynaptárban úgy történik, hogy az adott napon, a kezdő és a záró időpont közötti naptári területet, a program egységes háttérfelülettel látja el (ld.: Napi nézet). Ennek a területnek az elején annak a helyszínnek a színével ellátott csík jelenik meg, amelyhez az eseményt rendelte. Az így elhatárolt területben jelenik meg az esemény neve és leírása.
 

Ugyanazon a napon, több esemény

Ha egy napon több esemény is van, akkor ezeket egymás mellett, az előzőekben leírt módon láthatja. A különböző események, az adott napon több oszlopban jelennek meg, így időtartam átfedés esetén is átlátható marad a kijelzés.
 

Egész napos esemény

Az egész nap tartó eseményeket - praktikusan - az oldal fejlécében helyezi el, így átláthatók maradnak a hét és a nap eseményei. Egy új esemény létrehozásakor, a pontos időintervallum megadását követően be kell jelölni az "Egész napos esemény" funkciót.

 

Többnapos esemény

A több napon keresztül tartó eseményeknél szintén praktikus, az "Egész napos esemény" funkció használata. Külön megjelenik a Heti-, és a Napi nézet fejlécében, és elég csak egyszer feldolgozni az eseményt. Egy új, többnapos esemény létrehozásakor, egyszerűen adjon meg egy többnapos időintervallumot, majd jelölje be az "Egész napos esemény" funkciót. 

Több időponttal rendelkező esemény

Bizonyos események bár ugyanazon a napon, de több időpontban zajlanak, ezért az új esemény létrehozását követő időpont megadásnál, több időintervallumot is meg kell adni.Instagram
Instagram
Facebook
Google+
Twitter