Infoartnet - Web Média Marketing

Gyűjtő

A gyűjtő felület lényegében azt a célt szolgálja, mint a Microsoft környezetekben a Táska funkció. Ha egyszerre több termékekkel kapcsolatban kíván a felhasználó azonos műveleteket végrehajtani, mint pl.: ugyanazon kép hozzákapcsolása sok termékhez, vagy fordítva, akkor a közös tételeket a Gyűjtőbe kell helyezni, ami lehetővé teszi, hogy a kigyűjtött termékeken, illetve azokkal kapcsolatban, egyetlen lépésben végre lehessen hajtani a kívánt tranzakciókat.

A korábban már bemutatott képernyőkön többször szerepelt a Gyűjtő funkció-ikon, a „Kijelöltekkel végezhető műveletek” között. Lásd pl., a Termékfej kezelő, vagy a Terméksor kezelő képernyőket.

Ha pl. a fenti képernyőkön a felhasználó kijelöl egy vagy több terméket a választó gombokkal, majd ráklikkel a Gyűjtő ikonra, akkor az éppen kijelölt termékek megjelennek a következő listázó felületen, amit az AWE rendszerben „Gyűjtő”-nek nevezünk.

Miután minden azonosan módosítandó termék a Gyűjtőbe került, az egyes funkció ikonokra való klikkeléssel kiválasztható, majd beállítható, hogy a kigyűjtött tételek mely adatán, milyen módosítás kerüljön végrehajtásra.

Az így kezelhető adatcsoportok, illetve opciók, a következők:

  • Termékfejek,
  • Képek,
  • Dokumentumok, és az
  • Ajánlott termékek hozzáadása.

A „Gyűjtő ürítése” ikonnal a kigyűjtött tételek távolíthatók el a felületről.

Instagram
Instagram
Facebook
Google+
Twitter