Infoartnet - Web Média Marketing

Kiadványszerkesztés, DTP, nyomdai előkészítés

Ha már van Arca, növessze amíg tudja!

Ha nem tud találkozni egy ügyféllel, ha nem tud eleget érvelni amellett, hogy cége a legjobb választás, nincs más hátra mint előre!

A prospektus vagy brossúra nem más, mint maga a cég képviselője, hiszen minden szolgáltatás, minden eddigi munka nem másban testesül meg, mint a CÉG ismertetőjében.

Nézzünk egy példát az életből:
Kiállításon van, sétál és körülnéz a standokon, gyűjti a prospektusokat, beszélget a képviselőkkel, de mindenek előtt megnézi a hostesseket. Itt álljunk meg egy picit. Ha nincsenek, már nem is olyan érdekes a cég. Ha vannak, akkor bizonyára gyönyörűek, formásak, fiatalok, energia lakozik bennük és mágnesként vonzzák az ügyfeleket. Olyanok, mint amilyennek az Ön prospektusának lennie kell! Gondoljon bele, mit tesz egy másik cég ismertetőjével. Kézbe veszi, és már az első pillanatban eldönti, hogy bele fog-e egyáltalán olvasni.

Minden az első pillanatban dől el.

Ha ízléstelen, csúnya, és csak egy kinyomtatott papírfecni a prospektus, cégismertető, biztosan nem azzal fogja tölteni az idejét, hogy kiderítse ez a cég tudja-e azt, amire Önnek szüksége van.

A szépség relatív, de az igényesség nem!

A hosszú, unalmas leírásokat senki nem olvassa el, de ha érdekes, van mondanivalója, biztosan nem áll ellen a csábításnak.

Fontos a papír minősége, fontos a tipográfiája, ami nem másban testesül meg, mint az átláthatóságában és olvashatóságában. Fontos a design, a formák, betűtípusok kiválasztása, és a látványelemek. A képek minősége mellett lényeges a színválasztás, ami leendő partnerei szemét oda irányítja, amit Ön fontosnak tart.

Ha már megterveztük, kitűnő nyomdai kapcsolatainknak hála, a kivitelezést is kedvező áron, mégis minőségileg tökéletesen el tudjuk végezni, hogy ÖNNEK egy gonddal kevesebb legyen.

Kapcsolat

Tisztelt Érdeklődő!

A jelen űrlap kitöltésével regisztrált, naplózott formában jelezheti felénk kapcsolatfelvételi igényét, bármely témakörben felmerülő kérdéseit.
Kérjük, az elérhetőségeit pontosan adja meg, hogy reagálhassunk megkeresésére!

Név: * 
Ha Ön új felhasználónk, vagy első alkalommal keres minket, kérjük, a teljes nevét adja meg.
Telefonszám: * 
Kérjük, azt a számot adja meg, amin záros határidőn belül elérhetjük, és ne feledkezzen meg a körzetszámról sem!
E-mail cím: * 
Témakör:  
A megkeresésünk oka, illetve a probléma vagy kérés rövid leírása: * 
A visszahívás sűrgősségének megjelölése: * 
Kérjük, adja meg, hogy lehetőség szerint mennyi időn belül, vagy konkrétan mikor próbáljuk Önt elérni.
A számomra leginkább megfelelő dátum(ok) és/vagy időpont(ok) * 
A számomra biztosan nem jó dátum(ok) és/vagy időpont(ok)  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Magazin hírlevél

^
Facebook
Instagram
Twitter