Infoartnet - Web Média Marketing

Kreatív tervezés, kreatív grafika

Hogy mihez szükséges az Óriási ARC?  Kreatív tervezés, ami igazán megváltoztat.

Nemrégiben olvastam egy mondatot és rendkívül megragadt bennem:

„A kreativitás adottság, a reklám az egy szakma”.

Ismét, mint a kiadvány-szerkesztésnél, egy kiállítással példálózunk. Mi az, amit a hoszteszeken és jóképű ügynökökön kívül megjegyzünk egy kiállításról?
Természetesen az ötletesen, szépen, részletesen, kreatívan kidolgozott kiállító-területeket. Egy jól eltalált kiállítási tér legalább annyira vonzza a szemet és az új ügyfeleket, mint a gyönyörű hoszteszek. Természetesen egyik sem helyettesíti a másikat. Minden vásáron versenyeznek egymással a kiállítók, és aki nyer, az elismerésen kívül új ügyfelekkel is gazdagodik.

Mint mindenhol, itt is törekednünk kell arra, hogy a kreatív tervezésbe belecsempésszük az arculatot, hiszen anélkül csak egy szép kiállítási pavilon és nem az Ön cégének hirdetése nagyban.

Ugye Ön is rengeteg kéretlen reklámújságot, reklámlevelet kap postaládájába? Ugye Ön is azonnal az első pillantás után kidobja a felét?

Csak azokat tartja meg, amik pillanatnyilag érdeklik, illetve azokat amik szépek, figyelem felkeltőek és nem olyanok mint a többi. Ez a reklámzajból való kitűnés.

Legyen végre egy marketing-anyaga, ami tényleg hozza a pénzt és nem csak viszi!

Kreatív tervezés szükséges új szolgáltatások, szolgáltatáscsomagok bevezetésénél, új cégek megjelenésének tervezésénél, de akár egy banner vagy szórólap tervezésénél is. A kreatív tervezés feladatkörébe tartozik az online marketing kampányok szövegeinek elkészítése.

Cégarculati Blogok

  • Zárd ki a buktatókat, ha katalógust vagy cégismertetőt tervezel!Gondoltál már rá, hogy kellene egy jó katalógus (vagy cégismertető), de fogalmad nincs hogyan kell belekezdeni? Esetleg neki ugrottál már, de végeláthatatlannak tűnik a folyamat? Segítünk, hogy könnyebb legyen!
  • A céges arculat legyen a te első marketingfegyveredSzóljunk néhány szót arról, milyen legyen a legtöbbet használt céges arculat elem, a levélpapír, amit szintén elhanyagol mindenki.
  • Kis arculat neked, viszont nagy lépés a cégednekNévjegy, levélpapír, elektronikus levélpapír (e-mail alap). „Ezeket nem használom, azt sem tudom vannak-e egyáltalán. A grafikus nem küldte el használható formátumban. Sok a macera vele, inkább nem vesződök a kérdéssel.„- Tipikus válaszok, de a lényeg hogy ezen viszonylag könnyen és olcsón lehet segíteni...

Kiadványszerkesztés, DTP

Kiadványszerkesztés, mert
minden az első pillanatban dől el!

A prospektus vagy brossúra nem más, mint maga a
cég képviselője...

Tovább olvasom »

Arculattervezés

Arculattervezés,
nem csak a nagyoknak!

Az arculat nem más, mint biztosíték a külvilág felé való egységes megjelenéshez.

Tovább olvasom »

Referenciáink

  • Pályaművek Pályázatok: Hiszen kell néha megmérettetés, illetve a ki nem választott logók
  • Magazinok, katalógusok tervezése Magazinok: Szeretünk kreatív magazinokat céges hírleveleket szerkeszteni Katalógusok: Egy kereskedelmi cégnek elengedhetetlen sales terméke Átadás időpontja: Folyamatos
  • Prospektus tervezés, kivitelezés Szolgáltatás: Az igényes katalógus már önmagában eladja a terméket még mielőtt az értékesítőnek el kellene mondania az általános eladási szövegét.

Kiemelt partnereink

Magyar Olimpiai Bizottság  Széchenyi István Egyetem  Kecskeméti Főiskola ALTmob - ALTernative mobILITY!

Facebook
Google+
Twitter