Infoartnet - Web Média Marketing

Microsoft Outlook Express beállítása

Indítsa el az Outlook Express programot, majd lépjen be az "Eszközök" menüpont, "Fiókok" almenüjébe.

A "Levelezés" fül "Hozzáadás" gombjára klikkelve, egy felugró menü válik láthatóvá, ahol a "Levelezés..." opciót kell kiválasztani.

A választás hatására megnyílik a levélfiók varázsló első képernyője, ahol a felhasználó teljes nevét (vezetéknév és keresztnév) kell megadnia, a magyar helyesírás szabályai szerint (pl.: Tóth Béla). A név megadását követően klikkeljen a "Tovább" gombra.

A következő képernyőn gépelje be a szolgáltatótól kapott teljes e-mail címet, majd klikkeljen a "Tovább" gombra.
Megjegyzés: Ettől a képernyőtől kezdődően aktívvá válik a "Vissza" gomb, aminek a hatására minden egyes képernyőről vissza tud lépni a műveleti sorrendben azt közvetlenül megelőző felületre. Ha mindent a jelen útmutató szerint hajt végre, akkor erre a lehetőségre nem lesz szüksége.

Az "E-mail kiszolgálók" ablakban, a "Beérkező levelek kiszolgálója" opciónál válassza a POP3 elemet, majd mindkét kiszolgálóhoz írja be a "mail.infoartnet.hu"-t. A kiszolgálók megadását követően klikkeljen a "Tovább" gombra.

Ezek után adja meg a szolgáltatójától kapott fióknevet és jelszót, ahol a kis és nagybetűk különböző értékűek és egymással nem helyettesíthetők, ezért ügyeljen a helyes használatukra! A jelszónak legalább 8 karakterből kell állnia és legalább egy nagybetűt, valamint legalább egy számot is tartalmaznia kell. A jelszó tartalmazhat ékezetes karaktert is, viszont nem megengedett a különleges karakterek használata. A fióknév és a jelszó megadását követően klikkeljen a "Tovább" gombra.

Ha sikeresen befejezte a műveletet, az utolsó képernyőn a varázsló gratulál Önnek. Klikkeljen a "Befejezés" gombra az adatok mentéséhez és a varázslóból való kilépéshez.

Most klikkeljen a "Tulajdonságok"gombra.

A feljövő ablak felső füleinél váltson a "Kiszolgálók" felületre, majd klikkeléssel aktiválja alul, "A kiszolgáló hitelesítést igényel" opciót, majd mentse el a változtatást, az "Alkalmaz" gombbal.

Váltson a "Speciális" fülre, majd aktiválja az ablak tetején "A kiszolgáló biztonságos kapcsolatot (SSL) igényel" opciókat mind a kimenő, mind a beérkező levelek esetében, majd mentse el a beállításokat és egyben lépjen ki a felületről, az "OK" gomb használatával.

Már csak be kell zárnia az "Internetfiókok" ablakot a "Bezárás" gombbal és már használhatja is a levelező rendszert.

Probléma esetén hívha munkatársunkat a 06-96-415-799, vagy a 06-96-517-240 telefonszámon.

Levelező típusok

^
Facebook
Instagram
Twitter