Infoartnet - Web Média Marketing

NIS 2 kompatibilis weboldalkészítés: Innovatív megoldások vállalatok számára

Miért válassz minket NIS 2 kompatibilis weboldalkészítéshez?

NIS2-nek megfelelő weboldalak

Az információbiztonság és a kibervédelem egyre fontosabb szerepet játszanak a vállalatok életében, különösen az EU NIS 2 irányelvek bevezetésével. Cégünk, amely nagy- és középvállalatok számára kínál egyedi weboldalakat és webshoprendszereket, a legmagasabb szintű biztonsági követelményeknek is megfelel. De miért érdemes minket választani?

NIS 2 kompatibilitás és teljes körű biztonság

Mi nemcsak értjük a NIS 2 irányelvek jelentőségét, hanem teljeskörűen integráljuk is őket weboldalainkba. Ezáltal biztosítjuk, hogy az általunk készített weboldalak és webshopok megfelelnek minden szükséges biztonsági és adminisztratív követelménynek.

Egyedi fejlesztésű AWE Portálmotor

Az ingyenes forráskódú rendszerekkel szemben, mi a saját fejlesztésű AWE portálmotorunkat használjuk, amelyet kifejezetten a vállalati igényekhez igazítva fejlesztettünk ki. Az AWE portálmotor kimagasló kiberbiztonsági és üzemeltetési környezetet biztosít, így az általunk készített weboldal hosszú távon is stabilan és biztonságosan működik.

Könnyű integráció belső rendszerekkel

Weboldalaink és webshopjaink tervezésekor kiemelt figyelmet fordítunk a belső rendszerekkel való zökkenőmentes integrációra. Így biztosítjuk, hogy az új platform problémamentesen illeszkedjen a meglévő infrastruktúrába, megkönnyítve az informatikai szakemberek és cégvezetők munkáját.

Hosszú távú partnerség

Nem rövid távú megoldásokban gondolkodunk. Hosszú távú partnerséget kínálunk, amely során folyamatos támogatást és fejlesztést biztosítunk. Így a weboldal mindig naprakész marad, és az újabb biztonsági kihívásokra is időben reagálunk. Egy ERP integráció költséges dolog és senki nem szeretné 1-2 évente újrakezdeni. Az általunk bevezetett rendszerek hosszú élettartama garancia a kölséghatékony működésre.

Könnyed és hatékony együttműködés

A NIS 2 szakértelmünknek köszönhetően nincs szükség hosszas magyarázatokra vagy bonyolult folyamatokra. Az együttműködés könnyed és hatékony, így te és csapatod a lényeges dolgokra, az üzlet fejlesztésére koncentrálhattok.

Kérj ajánlatot most!
Fedezd fel, hogyan tehetjük vállalatod webes jelenlétét biztonságossá és jövőbiztossá a NIS 2 irányelveknek megfelelően. Kattints az alábbi linkre, és kérj egy személyre szabott ajánlatot még ma!


Cégünk: A biztonságos és hatékony weboldalak szakértője

Cégünk nagy- és középvállalatok számára kínál professzionális weboldal- és webshop fejlesztést. Büszkék vagyunk rá, hogy a NIS 2 teljes területét lefedő szakértelmünkkel, hosszú távú, megbízható partnerei lehetünk ügyfeleinknek. Fedezd fel szolgáltatásainkat, és tudd meg, hogyan tehetjük vállalatod webes jelenlétét jövőbiztossá és biztonságossá!


Az oldal további részein részletesen bemutatjuk szolgáltatásainkat, referenciáinkat, és az általunk kínált technológiai megoldásokat. Győződj meg te is szakértelmünkről, és vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

^
Facebook
Instagram
Twitter