Infoartnet - Web Média Marketing

Paraméterek

CSS osztály utótag: Ez a paraméter lehetővé teszi az oldalak egyedi formázását. Ha egy osztályt ad ennek a paraméternek és módosítja a CSS bejegyzést, akkor az oldalnak egyedi megjelenése lesz.
Vissza gomb: Ez a paraméter megjeleníti vagy elrejti a "Vissza" gombot, ami lehetővé teszi a visszajutást az előzőleg látogatott oldalra. A "Vissza" gomb általában az oldal alján jelenik meg, de ez sablonfüggő. Alapértelmezése: "elrejt".
Oldal címe: Ez a paraméter megjeleníti, vagy elrejti az oldal címét.
Linkelt címek: Ez a paraméter kapcsolhatóvá teszi, hogy a tartalmi elem címe, egyben a kifejtett cikkre mutató link is legyen-e.
Bevezető szöveg: Ez a paraméter megjeleníti, vagy elrejti a bevezető szöveget. Az "elrejt" opció azt jelenti, hogy a főoldalon, vagy más modulban olvasható a bevezető rész, ellenben a tartalmi elem tényleges olvasásakor már ez a bevezető nem látszik. Akkor érdemes használni, ha az oldal bevezetőjében nem a szöveg tényleges része, hanem csak egy kis figyelemfelkeltő bejegyzés van.
Szekció neve: Ez a paraméter megjeleníti vagy elrejti, a tartalmi elemhez tartotó szekció címét.
Szekció neve linkelhető: Ez a paraméter megjeleníti vagy elrejti az aktuális szekcióra mutató szekciónevet, linkkel együtt. Ha a megjelenítés hatására a szekció nevére kattint, az ahhoz tartozó publikált elemek listáját is megkapja, egyéb statisztikákkal és szűrési lehetőségekkel egyetemben.
Kategória neve: Ez a paraméter megjeleníti vagy elrejti, a tartalmi elemhez tartozó kategória címét.
Kategória neve linkelhető: Ez a paraméter megjeleníti az aktuális kategória-oldalra mutató kategória címet, linkkel együtt. A megjelenítés hatása megegyezik a Szekciónál leírtakkal, vagyis, ha a megjelenítés hatására a kategória nevére kattint, az ahhoz tartozó publikált elemek listáját is megkapja, egyéb statisztikákkal és szűrési lehetőségekkel egyetemben.
Elem helyezése: Ez a paraméter megjeleníti vagy elrejti, a tartalmi elem értékelését lehetővé tévő űrlapot. Ez a beállítás nem globális, hanem csak egyedi oldalakra fejti ki a hatását.
Szerző neve:
Ez a paraméter megjeleníti, vagy elrejti a szerző nevét. Ez a beállítás sem globális, hanem csak egyedi oldalakra fejti ki a hatását.
Létrehozás dátuma: Megjeleníti, vagy elrejti a tartalmi elem készítésének az időpontját. Ez a beállítás sem globális, hanem csak egyedi oldalakra fejti ki a hatását.
Módosítás ideje: Megjeleníti, vagy elrejti a tartalmi elem legutolsó módosításának az időpontját. Ez a beállítás sem globális, hanem csak egyedi oldalakra fejti ki a hatását.
PDF ikon: Megjeleníti, vagy elrejti a tartalmi elem PDF ikonját. Ez a beállítás sem globális, hanem csak egyedi oldalakra fejti ki a hatását.
Nyomtatás ikon: Megjeleníti vagy elrejti, a tartalmi elem Nyomtatás (nyomtatóbarát verzió) ikonját. Ez a beállítás sem globális, hanem csak egyedi oldalakra fejti ki a hatását.
Email ikon: Megjeleníti, vagy elrejti a tartalmi elem E-mail ikonját. Ez a beállítás sem globális, hanem csak egyedi oldalakra fejti ki a hatását.

Ha mégsem jelennek meg az ikonok, akkor a "Honlap menü/Általános beállítások" menüpont alatt, a "Tartalom" fülnél kell a "PDF ikon", az "E-mail ikon", a "Nyomtatás ikon", és az "Ikonok" mutatását bekapcsolni.

Instagram
Instagram
Facebook
Google+
Twitter