Infoartnet - Web Média Marketing

Szakértők

A "Szakértők" komponens segítségével a weboldalon elhelyezhetők szakértőknek feltett kérdések, illetve azoknak a - szakértők által megadott - válaszai. A felhasználói felületen ki vannak listázva a szakértők, akiknek a kérdéseket fel lehet tenni, s ugyanitt bővebb információk is lekérdezhetők az egyes szakértőkről. A megfelelő szakértő kiválasztása után írható be a neki szánt kérdés. A szakértő ezután a saját bejelentkezési azonosítójával belépve tudja megnézni ezeket a kérdéseket, majd beírni a válaszokat. A beírt válaszok a felhasználói felületen olvashatóvá válnak.
 

A Szakértők komponens kezelése

1. Új szakértő létrehozása

Az adminisztrációs felületről válassza ki a következő menüpontot:

Új szakértő létrehozásához kattintson az "Új"    gombra, majd töltse ki a következő mezőket:

Név: A szakértő neve.
Szakterület:
A szakértő szakterülete.
Felhasználónév: Az a felhasználói név, amivel a szakértő be fog lépni a rendszerbe. Itt egy már létező felhasználó nevet kell megadni.
Leírás: A szakértő területének részletesebb leírása.
Kép fileneve: Feltölthet egy képet, ami a szakértő neve mellet fog megjelenni. A képet előtte a "Médiakezelő"-vel (ld.: a "Médiafájlok kezelése menüpont használata" fejezetet) fel kell tölteni az "/image/stories/" könyvtárba, azután pedig meg kell adni ebben a mezőben a feltöltött kép fájlnevét.
Publikálva: Itt azt kell beállítani, hogy publikálja-e a szakértőt.

A mezők kitöltése után kattintson a "Ment"    gombra, ezzel elmenti a megadott adatokat, majd visszalép a "Szakértő" adminisztrátori felület fő oldalára (ld.: a "Szakértők - Adminisztrátori felület" ábrát).

2. Egy létező Szakértő adatainak szerkesztése

Ha szerkeszteni szeretné egy szakértő adatait, akkor a "Szakértők - Adminisztrátori felület"-en kattintson a szakértő nevére, ezzel megnyitja a kiválasztott szakértőt szerkesztésre, ahol ugyanúgy tudja szerkeszteni az adatokat, mint egy új szakértő létrehozásánál.

3. Szakértő törlése

Jelölje ki a szakértő neve melletti négyzetet, majd nyomja meg a "Töröl"    gombot.
 

Szakértők komponens használata a felhasználói felületről

Az adminisztrátori felületen létrehozott szakértők megjelennek a felhasználói felületen:

A "Bemutatkozás"-ra kattintva lehet megtekinteni a szakértőhöz tartozó leírást.

A "Kérdezze a szakértőt!"-re kattintva lehet beírni a szakértőnek szánt kérdést.

 

Itt meg kell adni a nevet, az e-mail címet, be kell írni a kérdést, és egy ellenőrző kódot. Ezután kell kattintani a "Kérdés küldése" gombra.

A kérdés megválaszolásához a szakértőnek be kell lépnie a felhasználói felületre a saját felhasználó nevével, és rá kell kattintania a "Kérdezze a szakértőt!" feliratra. A szakértőnél ekkor megjelennek a kérdések, és alattuk egy-egy üres ablak, ahova beírhatja a választ.

A válasz beírása után a "Válasz mentése!" gombra kell kattintania, illetve a "Kérdés törlése!" gombbal törölheti a kérdéseket.

Instagram
Instagram
Facebook
Google+
Twitter