Infoartnet - Web Média Marketing

Szerkesztő panel

Az Eszköztár elemei kísértetiesen hasonlítanak egy általános szövegszerkesztő program eszközeire, de ezek az elemek nem biztos, hogy mindig pontosan ugyanazt hajtják végre, mint amit egyéb környezetekben Ön már megszokott tőlük. Ezért úgy gondoljuk, hogy egy gyors áttekintés szükséges lehet, az érdemi munka megkezdése előtt.

Az egyes funkciógombok működéséről, illetve várható hatásáról, az egérkurzor hatására felettük megjelenő, ú.n. "Buborék súgók" - amik lényegében a többnyire "beszédes", angol funkciónevek - is nyújtanak némi információt, de ezek érdemi használatához némi angol tudás is szükséges.
Ezért, a használati útmutató jelen fejezet blokkjában (Szövegformázás eszközei) külön-külön is ismertetjük az egyes eszköztár elemek működését, továbbá az összetettebb elemek esetében kitérünk azok fontosabb paramétereinek ismertetésére, a megadható paraméter értékekre, valamint azok kezelésének módjára.

Az egyes eszköztár elemek (funkciók) bővebb ismertetései a használati útmutatóban olyan sorrendben találhatók meg, ahogy azok a tartalomszerkesztő képernyő ablakai felett vízszintesen, balról jobbra elhelyezkednek.
 

 

Instagram
Instagram
Facebook
Google+
Twitter