Infoartnet - Web Média Marketing

Tartalmi elem szerkesztőablak eszköztára

 

Ezzel a gombbal az aktuálisan szerkesztett oldal tartalmát tekintheti meg egy felugró ablakban, mégpedig megközelítően abban a formában, ahogy az majd a weben is meg fog jelenni. A végső megjelenés ellenőrzést azonban célszerűbb e nézet helyett egy konkrét böngészőprogramban (pl.: Mozilla Firefox) végezni, mert azért lehetnek és vannak is különbségek.

 A tartalom szerkesztése közben kép feltöltést lehet végrehajtani ezzel a gombbal.
Használata esetén problémát okoz, hogy ebben az esetben a feltöltés a "stories" mappába történik, Önnek viszont a "stories"-en belül egy vagy több, az oldaltartalomhoz kapcsolódó almappája is lehet, így sajnos nem egy helyen lesznek a képei, ha ezt a megoldást választja (Ld.: a "Médiafájlok kezelése menüpont használata" fejezetet).
 

Ha ezt a gombot/ikont használja, akkor a rendszer elmenti a szerkesztés alatt álló weboldalt, majd bezárja a szerkesztő ablakot és visszatér a "Tartalmi elem kezelő"-be.
Ha az oldal "Publikálva" paramétere aktív, az így elmentett tartalom a weben is azonnal megjelenik.

 Ennek a gombnak a hatására a rendszer szintén elmenti a weboldalt, de azt követően nem zárja be a szerkesztő ablakot. Ez a tranzakció egy felhasználó által végrehajtott időszakos mentéssel egyenértékű. Az "Alkalmaz" gomb hatására - amenyiben az oldal már "Publikálva" státuszban van - az így elmentett tartalom a weben is azonnal megjelenik.
 Ennek a gombnak a hatására a rendszer, az utolsó mentett állapot megtartásával bezárja a szerkesztő ablakot, majd visszatér a "Tartalmi elem kezelő"-be.
Fontos: a böngésző "Vissza" gombja helyett mindig ezt a gombot használja! (Ld.: az "Általános eszköztár-ikonok" fejezet: "Mégsem/Bezár" és "Megjegyzés" pontjait.)
Instagram
Instagram
Facebook
Google+
Twitter