Infoartnet - Web Média Marketing

ÚJDONSÁGAINK, FEJLESZTÉSEINK 2020-BAN

A bejegyzés érvényessége lejárt!

A tartalomkezelő felületünkön új Editort vezettünk be. Az új Editor jobban hasonlít funkcióiban egy szövegszerkesztő felülethez, lehetőség van például a szöveg színét, háttér színét is megváltoztatni.

Új Editor felület - Infoartnet AWE


A szövegmező részben megjelenített formátum igazodik a weboldalon is látható formázáshoz.

Január első heteiben minden terméktámogatott ügyfelünknek frissítést végzünk a weboldalán, amely során ez is láthatóvá válik. A terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink frissítési díj fizetése után használhatják az új editort.

 

FAQ és GYIK (nyelvfüggően)

Az editorban Q&A jelöléssel találkozhat vele. A Google találati listájában mostanában a keresésekre reagálva (egész mondatokban kérdeznek a felhasználók) megjelentek olyan találatok, amelyek a weboldal azon aloldalát mutatják, ahol kifejezetten ilyen kérdésekre adnak választ. Magyar nyelven Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) néven, angol nyelvterületen FAQ-ként találkozhatunk vele. A titok nyitja, hogy a weboldal kódkészletében ezek a kérdés-válasz szövegek speciális kódolással készülnek, amelyet a Google külön felismer. A tartalomkezelő rendszerben lehetőség van arra, hogy weboldalában létrehozzon egy olyan tartalmat, amelyet külön menüpontban megjeleníthet az olvasói számára és a Google kereső találataira is pozitív hatással van.

A létrehozás egyszerű. Készüljön egy bevezető szöveg, majd nyomja meg a Q&A gombot. Ekkor a szövegmezőbe beszúrásra kerül egy Question (kérdés) és Answer (válasz) mező és egy elválasztó. A Question szöveget jelölje ki és írja át a saját kérdésére, majd az Answer szó átírásával leírható a válasz is. Új kérdés esetén nyomja meg ismételten a Q&A gombot. Bármennyi kérdés-válasz szöveg beszúrható. Ne felejtse el a magyar weboldalak esetében GYIK, angol oldalak esetében FAQ egyedi URL-lel ellátni a tartalmat és menüt.

^
Facebook
Instagram
Twitter