Infoartnet - Web Média Marketing

NIS 2 kompatibilis webshopfejlesztés: Az innováció és biztonság ötvözete

Prémium webshop megoldások vállalatok számára

NIS2 egyedi kompatibilis egyedi webshop

Az e-kereskedelem világában a biztonság és a hatékonyság kulcsfontosságú. A mi egyedi fejlesztésű webshopjaink nem csupán megfelelnek a legszigorúbb NIS 2 irányelveknek, hanem olyan funkciókat és szolgáltatásokat kínálnak, amelyek az ingyenes vagy bérelhető webáruházrendszerekkel elképzelhetetlenek. Ismerd meg, miért érdemes minket választani!

NIS 2 kompatibilitás és teljes körű biztonság

A mi webshopjaink garantáltan megfelelnek az EU NIS 2 irányelveknek, így biztosítva a legmagasabb szintű kiberbiztonságot és adatvédelmet; ezáltal minimalizáljuk az adatvesztés és a kibertámadások kockázatát.

Egyedi fejlesztésű AWE portálmotor

Az AWE portálmotor egyedülálló stabilitást és biztonságot nyújt, amit az ingyenes vagy bérelhető webáruházrendszerek nem tudnak garantálni. Az AWE portálmotor segítségével webshopod mindig naprakész és megbízható marad.

Mély integráció vállalati rendszerekkel

Az általunk fejlesztett webshopok teljeskörűen integrálhatók a vállalat ERP, raktárkezelő és logisztikai rendszereivel. Ez a mély integráció lehetővé teszi a zökkenőmentes adatáramlást, növeli a hatékonyságot, és csökkenti az adminisztratív terheket.

B2B és B2C igények egyidejű kielégítése

Webshopjaink képesek egyszerre kiszolgálni a vállalat B2B és B2C igényeit, különböző árakkal, termékekkel és funkcionalitással. Ez a megoldás költséghatékony és kényelmes, hiszen egyetlen platformon kezelheted mindkét piacot, így csökkentve a karbantartási és üzemeltetési költségeket.

Kiemelkedő funkcionalitás és testreszabhatóság

Olyan fejlett funkciókat kínálunk, amelyek az ingyenes vagy bérelhető rendszerekben elképzelhetetlenek. Legyen szó személyre szabott vásárlói élményről, egyedi promóciós eszközökről vagy összetett rendeléskezelési megoldásokról, mi minden igényt kielégítünk.

Hosszú távú partnerség és támogatás

Célunk a hosszú távú együttműködés, amely során folyamatosan támogatjuk és fejlesztjük webshopodat, - ezzel biztosítjuk, hogy a webáruház mindig az aktuális piaci igényeknek és biztonsági követelményeknek megfelelően működjön.

Könnyed és hatékony együttműködés

NIS 2 szakértelmünknek köszönhetően az együttműködésünk könnyed és hatékony lesz. Nem kell bonyolult folyamatokkal és magyarázatokkal foglalkoznod – mi mindent megoldunk, hogy te a lényeges dolgokra koncentrálhass.

Minden egy kézből: teljes körű üzemeltetési környezet

Teljes körű szolgáltatás egyetlen kézből

Cégünk saját üzemeltetési környezettel rendelkezik, így minden szükséges szolgáltatást egy kézből biztosítunk. Legyen szó DNS kezelésről, webhosztingról, webes szoftverfejlesztésről, NIS2 adminisztrációs kötelezettségekről vagy levelezőszerver szolgáltatásokról, nálunk mindent megtalálsz egy helyen.

Biztonságos belső kommunikációs csatornák

Ügyfeleink számára biztonságos belső kommunikációs csatornákat biztosítunk, amelyek garantálják az érzékeny adatok védelmét és a zavartalan üzleti kommunikációt.

Többfaktoros hitelesítés, használati útmutató, oktatás és tanúsítás

A biztonságos működés érdekében webshopjaink adminisztrációs felületei többfaktoros authentikációval vannak ellátva, valamint részletes használati útmutatóval, oktatással segítjük ügyfeleinket a rendszer biztonságos és hatékony használatában. Saját oktatási rendszerünk az adminisztrátorok számára automatizált tanulást és oklevéllel tanúsított elvégzést biztosít.

Kérj ajánlatot most!
Fedezd fel, hogyan tehetjük vállalatod webáruházát biztonságossá és jövőbiztossá a NIS 2 irányelveknek megfelelően. Kattints az alábbi linkre, és kérj egy személyre szabott ajánlatot még ma!


Cégünk: A biztonságos és hatékony webshopok szakértője

Cégünk nagy- és középvállalatok számára kínál professzionális webshop fejlesztést. Büszkék vagyunk rá, hogy a NIS 2 teljes területét lefedő szakértelmünkkel, hosszú távú, megbízható partnerei lehetünk ügyfeleinknek. Fedezd fel szolgáltatásainkat, és tudd meg, hogyan tehetjük vállalatod webáruházát jövőbiztossá és biztonságossá!


Az oldal további részein részletesen bemutatjuk szolgáltatásainkat, referenciáinkat, és az általunk kínált technológiai megoldásokat. Győződj meg te is szakértelmünkről, és vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!
 

Kapcsolat

Tisztelt Érdeklődő!

A jelen űrlap kitöltésével regisztrált, naplózott formában jelezheti felénk kapcsolatfelvételi igényét, bármely témakörben felmerülő kérdéseit.
Kérjük, az elérhetőségeit pontosan adja meg, hogy reagálhassunk megkeresésére!

Név: * 
Ha Ön új felhasználónk, vagy első alkalommal keres minket, kérjük, a teljes nevét adja meg.
Telefonszám: * 
Kérjük, azt a számot adja meg, amin záros határidőn belül elérhetjük, és ne feledkezzen meg a körzetszámról sem!
E-mail cím: * 
Témakör:  
A megkeresésünk oka, illetve a probléma vagy kérés rövid leírása: * 
A visszahívás sűrgősségének megjelölése: * 
Kérjük, adja meg, hogy lehetőség szerint mennyi időn belül, vagy konkrétan mikor próbáljuk Önt elérni.
A számomra leginkább megfelelő dátum(ok) és/vagy időpont(ok) * 
A számomra biztosan nem jó dátum(ok) és/vagy időpont(ok)  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

^
Facebook
Instagram
Twitter