Infoartnet - Web Média Marketing

Arculati ráncfelvarrás?

Arculati ráncfelvarrás? Csak egy logót kérünk és Ön egy pici arculatot kap vissza.

Van cégének egy logója, de csak egy pici képe van róla, mert a grafikus már rég eltűnt a láthatáron? Szeretné a mai logóját használni, de egy nagyon picit modernizálva?

Grafikusként rengetegszer találkozunk olyan vállalkozással, akinek ugyan van logója, de igazából nem tudja használni semmire, mert
- csak picibe van meg,
- nincs rendesen megszerkesztve,
- nincsenek meghatározva a színei stb.
tehát van logója, de minek hiszen használni sem tudja.

Mit értünk mi az arculati ráncfelvarráson:

- logóját vektorosan megrajzoljuk, színeit definiáljuk (3 db fromátumban fogjuk átadni .jpg, .eps, .ai)
- készítünk hozzá egy levélpapírt, melyet elektronikusan is tud majd használni
- 2 db általános borítékot is tervezünk, illetve
- hamarosan kezébe adjuk az igazán testhezálló névjegyét is (egy oldals névjegy)

Mindez mennyi idő alatt?

Ha elküldi a cége logóját, adjon nekünk 3 napot és már készen is lesz az induló kis arculata, AMI HASZNÁLHATÓ LESZ!
Az arculati garanciáink ugyanúgy érvényesek erre a csomagunkra is ezért Önnek nincs kockázata.

Ezek után csak egy küldetésünk lehet, hogy Ön jól nézzen ki! Jobban mint eddig.

Campus Étterem kis arculata
Legalább így kell kinéznie!

Egy kedves ügyfelünk véleménye munkánkról:

      

A kezdeti kapcsolatok még az egyetemi évekre nyúlnak vissza, amikor is szó szerinti „garázscég”-ként működtek. Mára a piac egyik domináló vállalkozásává nőtte ki magát, azért mert kitartó, szorgalmas munkával és piacképes árakkal olyan termékeket fejlesztettek, amit könnyen értékesíteni lehetett. Mára a kezdeti mikrovállalkozásból, egy stabil 2001 óta működő kisvállalkozássá vált. Az Info Trade Hungary szempontjából minden munkát (grafikai tervezés, kiadványszerkesztés, arculattervezés, egyedi programozás, web fejlesztés, marketing) velük készíttetünk, mert megbízhatóak, precízek, és kedvező árat kapunk tőlük. Voltak kitekintéseink más szolgáltatók felé is, de vagy az ár volt túl magas vagy nem azt kaptam, amit vártam. Itt nincs pótmunka, határidő hosszabbítgatások, kifogások csak pontos precíz munka. A pályázatírás és projektmenedzsment területén rengeteg a továbbított szolgáltatás, ha az ügyfél nem elégedett az ajánlott céggel velük sem lesz az. Az általuk kidolgozott módszereket használva és fejlesztéseket alkalmazva az árbevételünk első évben 27%-kal nőtt. Ezen ügyfeleket csak a honlapon keresztüli megkérésekből érkeztek. A további években ez a számadat további 5-12% közötti növekedést mutatott. Bátran merem ajánlani bárki számára!
Pető Tamás (Info Trade Hungary, cégvezető, http://itrade.hu)

       


Ki segít abban, hogy immáron egy modern és versenyképes céges arculattal induljon az új ügyfelek meghódítására?

Weboldalra Nagy 
Zoltán

Nagy Zoltán vagyok az Infoartnet Kft. grafikai vezetője, ügyvezetője

A szakma alapjait a Széchenyi István Egyetem (akkor még főiskola) hallgatói újság szerkesztésével (1996-tól) sajátítottam el, mai szemmel, kőkorszaki technológiával. Üzletszerűen 2001 óta foglalkozom kiadványszerkesztéssel, és az utóbbi években több nagyobb arculati és arculati kézikönyvi (Széchenyi István Egyetem, Altmob Kft.) projektet vezettem le, mely arculatokat azóta is elégedetten használnak megrendelőik. Kommunikációjuk ezzel erősebb, egységesebb és színesebb lett.

Milyen garanciát nyújtunk?

Arculat bevezetési támogatás 3 hónapig, melynek keretében ha nem működnek jól az arculat elemei a mindennapok során, akkor változtatnunk kell. Nem újratervezzük, hanem a napi használat során felmerülő problémákat javítjuk.
Cegarculati_6_honapos_garanciaCegarculati_nyomdai_elokeszitesi_garancia.jpg

Nyomdai előkészítési garancia esetében, pedig bármi problémája van a nyomdának az arculati elemekkel, mi azt soron kívül kijavítjuk Önnek.

     

Szeretek velük közösen dolgozni és újszerűt alkotni. Megbeszéljük az igényeimet, a sarokpontokat és rájuk bízom a megvalósítást, hiszen a csapat kreatív és folyamatosan képben van a legfrissebb trendekkel. Nyitottak az újdonságokra, úgy mint az Infografika, Save the date, responziv weboldal…. Egy hibájuk, hogy mindenkinek a legjobbat akarják..(:
Petis László (Altmob Kft, ügyvezető, www.altmob.hu)

       

 

Az Ön cége egy komoly vállalkozás, ezért nem kérdés, hogy komoly megjelenést várnak el jelenlegi, és jövőbeni partnerei. Ha bizonytalan, vagy nem tudott meg mindent ismertetőnkből, kérem kérjen egy ingyenes konzultációt a fenti űrlap segítségével, vagy hívja információs vonalunkat a 36-96/415-799-es számon!

Az alábbi képre kattintva végignézheti eddigi munkáinkat a teljesság igénye nélkül de rendszerezve:

Infoartnet referenciái, portfóliója

Arculati referenciáink magyarázattal

^
Facebook
Instagram
Twitter