Infoartnet - Web Média Marketing

Domain név regisztráció

A domain nevek regisztrációját partnereinken keresztül végezzük.

Cégünk a domain név regisztráció elmaradásából, illetve a domain név használatából eredő vélt, vagy valós haszon elmaradásáért kártérítési felelősséget nem vállal.

A beérkező igényléseket Minőségbiztosítási Rendszerünkben rögzítjük, majd a domain név regisztráció fázisairól elektronikus úton (a megadott e-mail címre) visszaigazolást küldünk.

Domain tranzakciók, adatlap kitöltéssel

A rendelkezésre álló adatlapok a következők:

  • Domain igénylő lap: Ezt az adatlapot kitöltve lehet kezdeményezni, egy vagy több domain regisztrálását.
  • Domain lemondó nyilatkozat: Ezt az adatlapot kitöltve lehet kezdeményezni egy vagy több saját domain jogának átengedését, valaki más javára.
  • Személyi nyilatkozat: Magánszemély domain igénylése esetén ezt a szabályosan kitöltött dokumentumot minden esetben mellékelni kell a domain igénylő laphoz.

Ezek az adatlapok a "Támogatás & letöltés / Adatlap letöltések" menüpont alatt érhetők el PDF formátumban, ahonnan kívánság szerint letölthetők, megnyithatók és kinyomtathatók.

A kinyomtatott, majd kézzel kitöltött, aláírt és cég esetén le is pecsételt adatlap(ok) beszkennelve e-mailben, vagy hagyományos postai úton is elküldhető(k) elérhetőségeinkre.

Céges domain igénylésekor - az első alkalommal - egy "Aláírási címpéldány"-t is mellékelni kell, magánszemély részére történő domain igényléskor pedig a "Személyi nyilatkozat" mellékelése minden alkalommal kötelező.

Egyetlen igénylő lapra annyi domain név írható, ahány a rendelkezésre álló adatmezőben egymástól jól elkülönítve és olvashatóan elfér. A kitöltéskor javasoljuk a nyomtatott karakterek használatát.

Domain igénylés, űrlap kitöltéssel

Domain név / nevek igénylése esetén a csúnya kézírásból, illetve annak mások általi félre olvasásából eredő hibák és kellemetlenségek elkerülhetők egy speciális űrlap használatával, ami a "Támogatás & letöltés / Domain név igénylő lap kitöltése" menüpont alatt érhető el.

Ennek az opciónak a választása esetén, a megnyíló űrlapban megadott adatok automatikusan átkerülnek egy ODT formátumú Office sablonba, ami megegyezik a PDF formátumban is letölthető, domain igénylő lappal. Az adatlapokhoz hasonlóan, ez is kívánság szerint letölthető, megnyitható és kinyomtatható.

A kinyomtatott, aláírt és cég esetén le is pecsételt sablon(ok) beszkennelve e-mailben, vagy hagyományos postai úton is elküldhető(k) elérhetőségeinkre.

A mellékletek csatolása (Aláírási címpéldány vagy Személyi nyilatkozat), illetve több domain név szerepeltetése egy dokumentumon, azonos az adatlapoknál már leírtakkal.

Aktuális áraink

A következő táblázat csak a leggyakrabban kért végződéseket tartalmazza, a részletekért és egyéb kérdések esetén érdeklődjön elérhetőségeinken.

VégződésOrszágMin. időtartamRegisztrációHosszabbítás/Átregisztráció
.hu Magyarország 5 év 11.000 Ft + Áfa / 5 év 11.000 Ft + Áfa / 5 év

Elérhetőségeink

Cég Infoartnet Kft.
Iroda 9025 Győr, Somos u. 1. (első emelet)
Székhely 9025 Győr, Somos u. 1. (első emelet)
Ügyfélszolgálat +36 (96) 415-799,
+36 (30) 869-8724
Support support##kukac##infoartnet.hu

Kapcsolat

Tisztelt Érdeklődő!

A jelen űrlap kitöltésével regisztrált, naplózott formában jelezheti felénk kapcsolatfelvételi igényét, bármely témakörben felmerülő kérdéseit.
Kérjük, az elérhetőségeit pontosan adja meg, hogy reagálhassunk megkeresésére!

Név: * 
Ha Ön új felhasználónk, vagy első alkalommal keres minket, kérjük, a teljes nevét adja meg.
Telefonszám: * 
Kérjük, azt a számot adja meg, amin záros határidőn belül elérhetjük, és ne feledkezzen meg a körzetszámról sem!
E-mail cím: * 
Témakör:  
A megkeresésünk oka, illetve a probléma vagy kérés rövid leírása: * 
A visszahívás sűrgősségének megjelölése: * 
Kérjük, adja meg, hogy lehetőség szerint mennyi időn belül, vagy konkrétan mikor próbáljuk Önt elérni.
A számomra leginkább megfelelő dátum(ok) és/vagy időpont(ok) * 
A számomra biztosan nem jó dátum(ok) és/vagy időpont(ok)  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

^
Facebook
Instagram
Twitter