Infoartnet - Web Média Marketing

Beszúrás Word-ből funkció

Az eszköztár elem funkciója

Ennek az eszköztár elemnek a használatával, a "Microsoft Word" programmal létrehozott tartalmak (szövegek, táblázatok, stb.) problémamentes beillesztését tudja végrehajtani a szerkesztés alatt álló tartalmi elembe, a másolt szöveg eltérő formai paramétereinek az eltávolításával.

A funkció használata

1. Lépés

Jelölje ki a beillesztendő tartalmat/részletet a rendelkezésre álló MS Word dokumentumban.

2. Lépés

Helyezze vágólapra a kijelölt tartalmat, pl. a "Ctrl+C" billentyű-kombináció használatával.

3. Lépés

Váltson át a tartalmi elem szerkesztő megfelelő ablakába és jelölje ki a vágólapra helyezett, beillesztendő tartalom kezdőpontját, az egérkurzorral.

4. Lépés

Kattintson a "Beszúrás Wordből" funkciógombra.

5. Lépés

A felugró ablakban klikkeljen a fehér munkafelületre, majd használja a "Ctrl+V" billentyű-kombinációt, a vágólap tartalmának a konvertáló ablakba illesztéséhez.

6. Lépés

Ezt követően - a "Beszúrás" feliratú vezérlő gombra klikkelve - hajtsa végre az ablakba helyezett és ezzel automatikusan átkonvertált részlet beillesztését, a szerkesztés alatt álló tartalmi elemnek a 3. lépésben meghatározott pozíciójától kezdődően.

Főbb jellegzetességek

  • A "Beszúrás Wordből" konvertáló felület "Mégsem" gombjával értelem szerűen elvetheti a beillesztést, ilyenkor a be nem szúrt tartalom továbbra is a vágólapon marad.
  • Az 5. lépésben, a beillesztett szöveg elveszíti a nem kompatibilis, korábbi formai paramétereit, még a szín sem marad meg.
^
Facebook
Instagram
Twitter