Infoartnet - Web Média Marketing

Előnézet megtekintése funkció

Az eszköztár elem funkciója

Ez a funkció az épp szerkesztés alatt álló tartalmi elem egy-egy szakaszának - a "Bevezető szöveg"-nek, vagy a "Szövegtörzs"-nek - az előnézeti képét mutatja meg, egy felnyíló ablakban.

Ez a megjelenítés nem teljesen azonos azzal a látvánnyal, ahogy az adott oldal, a weben megjelenik. A funkció megmutatja az egyes tagolásokat, behúzásokat, bekezdéseket, de mások a színei és a linkek sem működnek korrekt módon. Ezért a fontosabb formázásokat - egy frissítést követően - már a szerkesztési munka közben is a weben célszerű ellenőrizni.

A funkció használata

Attól függően, hogy a szerkesztés alatt álló tartalmi elem melyik szakaszát kívánja megtekinteni, klikkeljen a megfelelő szerkesztő ablak "Előnézet" ikonjára.

Ezt követően, egy felnyíló ablakban azonnal megjelenik a választott tartalom.

Főbb jellegzetességek

 • A végellenőrzéseket mindig a web böngésző(k)ben végezze!
  Azért jogos a többes szám, mert a böngésző programok, illetve azok verziói nem egyformán működnek. Ezért - ha igényes a munkájára - legalább a 2-3 leggyakrabban használt böngésző, legutolsó hivatalosan kiadott verziójában tesztelje le a kész weboldalt.
  • Egy tartalmi elem Bevezető szöveg részének megjelenése az adminisztrátori felület, Előnézet funkciójának a használata esetén:

   Előnézet funkció

  • Ugyanazon tartalom megjelenése a weben, Firefox böngésző használatával:

   Előnézet - Chrome

^
Facebook
Instagram
Twitter