Infoartnet - Web Média Marketing

GA4 átállás - Infoartnet oldaláról

GA4 átállás - Infoartnet oldaláról mit valósítunk meg

Az Universal Analytics utáni idők jönnek, 2023. július 01-ét követően csak a GA4 kódokkal rendelkező weboldalakon érhetők el statisztikai adatok.

A GA4 kódok megfelelő programsorban való megjelenéséhez (head eleje) admin felületi fejlesztésre volt szükség. Ez a fejlesztés programfrissítéssel tud megjelenni. 

Terméktámogatott ügyfeleink térítésmentesen hozzáférhetnek, és nekik a GA4-es kódokat létre is hozzuk, beillesztjük weboldalukba. Azon terméktámogatott oldalaknál, ahol látjuk, hogy Google Tag Managert használnak, e-mailen keresztül a kapcsolattartókkal egyeztetünk, hogy szeretnék-e, hogy segítsünk az új GA tulajdonok létrehozásában.
Az Infoartnet az alap kód elhelyezését vállalja a terméktámogatott kereten belül. Külön esemény statisztikák beállítását önállóan nem vállaljuk, ahhoz kérjék marketing partnerük segítségét, és a kapott kód kiegészítéseket ügyfeleink önállóan, vagy pedig nekünk megküldve, elhelyezzük azt a programkódban.

Az e-commerce GA4 mérésének kódkészlete is módosításra került a portálmotorban. Ezek használatához szintén portálfrissítésre van szükség.

Nem terméktámogatott ügyfeleink is kérhetik természetesen a GA4-re való átállást, de ez óradíjas szolgáltatás a számukra. Egyszeri frissítés + beállítási idő a költsége.

Felhívjuk a figyelmet, hogy 2023. július 01. határidő után, a Google Analytics programban a régi kódok nem gyűjtenek adatokat, csak a régi statisztikák érhetők el még egy darabig!

FRISSÍTÉS (2023.06.23.):

Minden terméktámogatott oldalunk Google Analytics fiókjában létre vannak hozva az új GA4 tulajdonok, a kódok is elhelyezésre kerültek a portálmotorukban. Azon esetekben, ahol látjuk, hogy kiszervezett vagy saját marketingesük már elkészítette a GA4 tulajdonokat, azokba nem nyúltunk!

Kérjük, hogy ha ezekkel kapcsolatban kérésük van, akkor jelezzék a bejelentési felületen!

^
Facebook
Instagram
Twitter