Infoartnet - Web Média Marketing

Gmail - Saját tulajdonú POP3-fiók felvétele

Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a Gmail és egyéb, külső levelezők irányába történő továbbítás a jövőben tiltva lesz a levelező szerveren. Amennyiben továbbra is külső levelezőfiókot szeretne használni a beérkező levelek fogadására, a Gmail fiókot konfigurálni kell.


 

Ezt a következőképp teheti meg:


1. A Gmail fiókba történő bejelentkezés után kattintson a jobb oldalon található fogaskerékre, majd a Beállítások menüpontra.

gmail nyitófelület2. A beállítások Fiókok és importálás menüpontja alatt kattintson a Saját tulajdonú POP3-fiók felvétele pontra (Levelek ellenőrzése más fiókokból).

Beállítások3. Ezek után egy felugró ablakot láthat, ahol megadhatja egyéb saját tulajdonban lévő postafiókját, jelen esetben a Zimbra fiókot. A szövegmezőbe gépelje be a fiók pontos címét (pl.: valaki@domain.hu), majd kattintson a Következő lépés gombra.

E-mail cím4. Ezt követően a fiókhoz kapcsolódó részletes beállításokat láthatja. A jelszó mező kitöltésén kívül a következő pontokat kell ellenőrizni, beállítani:

- POP-szerver: mail.infoartnet.hu

Megjegyzés: ezt a mezőt automatikusan kitölti a rendszer az e-mail cím megadása után. Amennyiben ez mégsem történne meg, a legördülőlistából válassza az Egyéb... pontot majd adja meg a mail.infoartnet.hu szervert.

- Port száma: 995

- Mindig biztonságos kapcsolatot (SSL) kívánok használni leveleim letöltéséhez.

- A letöltött levelek egy példánya maradjon a szerveren: amennyiben ezt a jelölőnégyzetet bepipálja, a levelek mindkét postafiókban elérhetőek lesznek. Ellenkező esetben a levelek csak a gmail fiókba érkeznek meg; az eredeti postafiókból a továbbítás után törlésre kerülnek.

Részletes beállítások

Ha a felsoroltak közül minden beállítás helyesen szerepel, kattintson a Fiók hozzáadása gombra.5. A rendszer ezek után beállítja a megadott e-mail címet és sikeres kapcsolat esetén azonnal visszajelzést kapunk.

A Nem opció bejelölése után, a Befejezés gombra kattintva a rendszer megkezdi a beérkező leveleket áttölteni a Gmail postafiókjába. Innentől fogva a megadott e-mail címre érkező levelek ebben a postafiókban fognak landolni.

Sikeres beállítás


 

Amennyiben további kérdése van a beállítási folyamatttal kapcsolatban, keresse fel ügyfélszolgálatunkat a megadott elérhetőségeken.

Levelező típusok

^
Facebook
Instagram
Twitter