Infoartnet - Web Média Marketing

Az uborkaszezon érdeklődés hiányában most elmarad

Alkoss együtt a grafikusoddal, hogy ne kergesd magad az őrületbe!

Mikor terveznéd meg az év végi hajrát, ha nem most?
Van egy kis szusszanásnyi időd, így mindent bele! Tedd rendbe, pótold be, szervezd meg ami elmaradt az év során!
Tervezd meg az év végi hajszát, kampányt és adj bele mindent!

Alkoss együtt a grafikusoddal - Grafikai kisokos

...Azért ne siess nagyon, a következő hasznos cikkre vess egy pillantást:

A marketinged egy rendszert kell, hogy alkosson. Nem elég online kommunikálnod és nem elég offline eszközökkel a vásárlókat becsábítanod. A cikkünk nagy segítséget fog jelenteni, ha épp most tervezel új katalógust, kiadványt, vagy bármilyen offline eszközt, amit nyomda állít elő és grafikus tervez meg. Egy útmutatót biztosítunk számodra két részben, ami megkönnyíti a munkád, mert tudom, hogy nem egyszerű feladat.

http://cegarculat.hu/grafikai-kisokos-avagy-hogyan-lesz-olyan-kiadvanyod-amit-mindig-szerettel-volna-buktatok-es-megoldasok/
Kellemes olvasást!

 

Tudod, hogy mi az az Open Graph Protokoll?

Nem? Akkor cikkünk neked szól! De ha tudod, hogy mi az, viszont a weboldaladban nem használod, akkor beállítási segítséget nyújtunk.

Facebook Open Graph Protokoll

Eddig, ha a Facebookon szeretted volna megosztani a weboldalad egyik tartalmát, akkor ott írtál egy kis posztot, majd mögé biggyesztetted a linket, vagy megnyomtad a weboldaladon a megosztás gombot. A Facebook behúzta a weboldalon talált hivatkozásból a képet, címet és leírást, amelyek módosítására volt lehetőség. Pl. kiixelhetted a behúzott képet és feltölthettél mást helyére.

Ez a lehetőség már van akinél meg is szűnt, de hamarosan mindenkinél módosításra kerül.

Ahhoz, hogy továbbra is úgy nézzen ki a cikked, terméked megosztása a Facebookon, ahogy szeretnéd, ahhoz a Facebook Open Graph Protokollt kell használnod. Nem nehéz, segítünk!

Olvasd tovább a cikket a Facebook Open Graph beállításáról a seosiker.hu-n>>

^
Facebook
Instagram
Twitter