Infoartnet - Web Média Marketing

Köszönjük bizalmad!

Köszöntünk a Infoartnet Kft. hírlevél listájában, és ígérjük hasznos lesz számodra! Nagyon utáljuk a spamet és a kéretlen reklám leveleket, így tőlünk nem fogsz kapni naponta tippeket, világmegváltó gondolatokat csak azért, hogy vásárolj valamit. Nem tukmálunk rád semmit, ha te nem szeretnéd. Ha azzal megtisztelsz minket, hogy olvasod leveleinket, sőt megvalósítasz belőle néhány ötletet, már sokkal többet tettél az üzleted érdekében, mint sokan egész évben.

Szeretnénk hasznos anyagokkal szolgálni,

hogy legyen értelme a levelekre áldozott perceknek. Nem marketing bullsitet és megvalósíthatatlan dolgokat fogunk ajánlani, hanem a való életből szedett példákkal illusztráljuk, hogy igenis lehet kevés pénzből is olyan marketinget felépíteni, ami folyamatosan segíti a munkád, a fejlődésedet, tehát téged és céged.

Folyamatosan monitorozni fogjuk, hogy mik azok a témák amik igazán érdekelhetnek. Sok témával foglalkozunk nap mint nap. Nem vagyunk polihisztorok, de elég nagy rálátásunk van és folyamatosan fejlesztjük magunkat hagyományos marketingben, cégarculatban, kiadványok szerkesztésében, webes rendszerek, speciális webáruház rendszerek fejlesztésében, online marketingben, optimalizálásban (SEO, SEM); így szerintem fogunk találni számodra is hasznos témákat.

Ajánlani fogunk könyveket, blogokat, vloggereket, akiket érdemes olvasnod és követned. Ha teheted válassz mentort is, aki tanácsaival napi szinten segíti munkádat: szervezetfejlesztésben, cégfejlesztésben, marketingben, önfejlesztésben; hogy ne álmokat kergess, hanem tűzz ki célokat és valósítsd meg azokat minél előbb.

Célunk, hogy ügyfeleink boldogabbak és elégedettebbek legyenek kinézetükkel, webes megjelenésükkel és mindegyikük sokkal eredményesebben zárja ezt az évet, mint az előzőt!
Ha belegondolsz, mi mindent kell rendbe tenned cégedben, hogy jól fusson a marketinged, akkor nem kis kihívással állunk szemben.

Fejlődjünk együtt 2017-ben, mert egyedül minden nehezebb!

Üdvözlettel:

Éles László
Infoartnet Kft. ügyvezető

Ui: Ha olvastad magazinunkat, kérünk írd meg mi a véleményed róla, hogy legközelebb sokkal jobbat tudjunk készíteni! Fontos, hogy olyan anyagot tudjunk összeállítani, ami téged is érdekel és inspirál!

Ha még nincs magazinod, letöltheted itt elektronikusan. Ha ügyfelünk vagy, nyomtatottan is meg fogod kapni. Amennyiben a hónap végéig nem érkezik meg hozzád, akkor kérlek jelezd felénk, hogy újrapostázhassuk!

2017. Infoartnet Kft. - web, média, marketing - Minden jog fenntartva.
Ezt az e-mailt azért kaptad az Infoartnet Kft-től, mert regisztráltál a weboldalunkon ezzel az email címeddel, vagy egy tréningünk alkalmával, vagy egy kiállításon kérted a regisztrációdat.
Ha szeretnél leiratkozni, akármikor megteheted, csak kattints erre a linkre: leiratkozás
Adatkezelési nyilvántartási azonosító: NAIH-68433/2013.
^
Facebook
Instagram
Twitter