Infoartnet - Web Média Marketing

Kreatív tervezés, kreatív grafika

Hogy mihez szükséges az Óriási ARC?  Kreatív tervezés, ami igazán megváltoztat.

Nemrégiben olvastunk egy mondatot és rendkívül megragadt bennünk:

„A kreativitás adottság, a reklám az egy szakma”.

Ismét, mint a kiadvány-szerkesztésnél, egy kiállítással példálózunk. Mi az, amit a hostesseken és jóképű ügynökökön kívül megjegyzünk egy kiállításról?
Természetesen az ötletesen, szépen, részletesen, kreatívan kidolgozott kiállító-területeket. Egy jól eltalált kiállítási tér legalább annyira vonzza a szemet és az új ügyfeleket, mint a gyönyörű hostessek. Természetesen egyik sem helyettesíti a másikat. Minden vásáron versenyeznek egymással a kiállítók, és aki nyer, az elismerésen kívül új ügyfelekkel is gazdagodik.

Mint mindenhol, itt is törekednünk kell arra, hogy a kreatív tervezésbe belecsempésszük az arculatot, hiszen anélkül csak egy szép kiállítási pavilon és nem az Ön cégének hirdetése nagyban.

Ugye Ön is rengeteg kéretlen reklámújságot, reklámlevelet kap postaládájába? Ugye Ön is azonnal az első pillantás után kidobja a felét?

Csak azokat tartja meg, amik pillanatnyilag érdeklik, illetve azokat amik szépek, figyelem felkeltőek és nem olyanok mint a többi. Ez a reklámzajból való kitűnés.

Legyen végre egy marketing anyaga, ami tényleg hozza a pénzt és nem csak viszi!

Kreatív tervezés szükséges az új szolgáltatások, szolgáltatáscsomagok bevezetésénél, új cégek megjelenésének tervezésénél, de akár egy banner vagy szórólap tervezésénél is. A kreatív tervezés feladatkörébe tartozik az online marketing kampányok szövegeinek elkészítése is.

^
Facebook
Instagram
Twitter