Infoartnet - Web Média Marketing

Mozgatás előre és a Mozgatás hátra funkció

Az eszköztár elemek funkciója

Ezek a funkciók egy tartalmi elemben elhelyezett, egymást részben lefedő rétegek (fóliák) sorrendjét, egymáshoz viszonyított elhelyezkedését, vagyis egy kiválasztott réteg előrébb-, vagy hátrább küldését teszik lehetővé.

A funkciók használata

1. Lépés

Válassza ki az egérkurzorral azt a réteget (layert vagy fóliát), amelynek a többi réteghez viszonyított helyzetét (takarását/takartságát) meg kívánja változtatni.

2. Lépés

Klikkeljen a megfelelő funkció ikonra attól függően, hogy az 1. lépésben kiválasztott rétegnek a többi - részben azt fedő - réteg általi kitakarását csökkenteni, vagy növelni kívánja.

A "Mozgatás előre" funkció a kijelölt réteget egy szinttel előrébb hozza, ezáltal az kevésbé-, vagy egyáltalán nem lesz kitakarva más, hasonló elhelyezkedésű réteg(ek) által.
A "Mozgatás hátra" funkció a kijelölt réteget egy szinttel hátrább küldi, ezáltal az jobban - szélsőséges esetben akár teljesen - ki lesz takarva más, hasonló elhelyezkedésű réteg(ek) által.

3. Lépés

Ellenőrizze, hogy a művelettel a kívánt hatást érte-e el. Ha nem, akkor vonja vissza a tranzakciót, vagy korrigálja az eredményt egy újabb sorrend állítással.

A következő képen a rétegek egymáshoz viszonyított mozgatását, illetve annak hatását tekintheti meg.

Természetesen, az egyes rétegek sorrendje bármikor, tetszés szerint megváltoztatható.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a rétegek korrekt használatához általában a képernyőn való pontos pozícionálás szükséges, amit a HTML kód szerkesztés ismerete nélkül - nagy valószínűséggel - nem tud beállítani. Amennyiben mégis rétegeket szeretne alkalmazni egy-egy tartalmi elemben, kérjen segítséget ügyfélszolgálatunkon (support@infoartnet.hu).

^
Facebook
Instagram
Twitter