Infoartnet - Web Média Marketing

Multimedia Guide

Az Infoartnet Kft. által fejlesztett kiállítási, tárlatvezető és idegenvezető alkalmazás. A program ingyenes, de csak az (AWE Pyramid CMS) internetes portálmotor által szolgáltatott adatokat képes megjeleníteni. A használat közben helyi hálózati, vagy internet kapcsolat szükséges.

Figyelem: Kérem vegye figyelembe a használat közben, hogy nagy mennyiségű adat letöltése történhet a képek és a hanganyagok lejátszása közben! Amennyiben elérhető használjon WIFI kapcsolatot.

Használat: A program fekvő kijelzőre van optimalizálva. A használat során ajánlott felbontás 640px szélesség, vagy afelett. A program használata a QR-kód beolvasásával kezdődik, a beolvasott link alapján a megfelelő elem betöltésével (automatikus) szöveges, képi és hang információkat szolgáltat.

Program kilépésének zárolása: A program képes kizárólagos módban futni (nem enged kilépni az alkalmazásból). A funkció egyedi telepítőt igényel. Kérjük, hogy a további lehetőségekről érdeklődjön telefonon, vagy központi e-mail címünkön!

^
Facebook
Instagram
Twitter