Infoartnet - Web Média Marketing

Szerverleállás 2017.02.23-24.

Szerverleállás-20180223-20180224

Tisztelt Parnerünk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Magyar Telekom Nyrt., Győr, Teleki L. u. 36. telephelyen nyújtott szolgáltatásai 2018. február 28-i hatállyal megszüntetésre kerülnek, ennek megfelelően a Magyar Telekom Nyrt kezdeményezte a szerződésünk felmondását.

 

Ez Partnereink számára a következőt jelenti:

A győri Adatparkban elhelyezett szervereink átszállításra kerülnek a 1087 Budapest, Asztalos Sándor u 13. szám alatt üzemelő T-Systems Cloud & Data Centerbe. A szállítás ideje alatt a szolgáltatásink nem lesznek elérhetőek!
A leállást nem önállóan a fizikai szállítás, hanem az IP hálózatok átirányítása okozza. Ennek technikai feltételeit a Telekom Nyrt. munkatársai biztosítják.

 

Sajnos sem az átszállításra, sem a kimaradás időtartamára nincs ráhatásunk. A Vismajor esemény miatti kimaradás lehetőségét és maximális időtartamát a szolgáltatási szerződésünk (SLA, szolgáltatási rendelkezésre állásként) tartalmazza.

A leállás várható időtartama: 2018 február 23. 17 órától (péntek), február 24. 9-17 óra között

A leállás alatt a weboldalak és a levelezési szolgáltatások nem lesznek elérhetőek!

 

Kérjük szíves türelmüket!

 

A leállás és a visszakapcsolás folyamatáról, azzal kapcsolatos információkról cégünk a https://www.facebook.com/Infoartnet/ oldalon ad majd felvilágosítást!

 

Üdvözlettel:

Éles László
ügyvezető

^
Facebook
Instagram
Twitter