Infoartnet - Web Média Marketing

Termékekből tartalom

Termékekből tartalom

A webshop termékekből tudunk könnyedén készíteni tartalmat, melyet utána felhasználhatunk hírlevél küldésre vagy tartalom publikálásra egyaránt.

Termékekből tartalom menüpont elérése

A Termékekből tartalom  az Adminisztrációs felület -> Webshop -> Marketing segédeszközök -> Termékekből tartalom menüponton érhető el.

Termékekből tartalom használata

Első lépésként a Termék kezelőben levő terméksorok közül válasszuk azokat a terméksorokat melyekből szeretnénk tartalmunkat létrehozni. Ehhez a terméksor előtti jelölő négyzetet be kell pipálnunk, majd a jobb oldalon fent található gyűjtő ikonra kattintva helyezzük őket a gyűjtőbe.

Ha minden olyan terméksort behelyeztünk, amikből egy közös tartalmat akarunk létrehozni akkor két módon eljuthatunk a Termékekből tartalom menüponthoz.

  1.  A már ismertetett elérési útvonalon
  2. Ha a gyűjtő ikonra visszük az egerünket, akkor láthatjuk a felajánlott műveletek között a Tartalom létrehozás opciót, ha erre rákattintunk akkor elnavigál minket szintén ehhez a menüponthoz.

Itt bal oldalon láthatjuk a gyűjtőbe helyezett termékeket, jobb oldalon pedig megadhatjuk a létrehozandó tartalom címét és kiválaszthatjuk milyen template legyen alkalmazva a tartalomnál. Ha jobb oldalt fent a tartalom létrehozása ikonra kattintunk, még rákérdez a felület, hogy biztosan ezekből a termékekből szeretnénk tartalmat létrehozni, ezt elfogadva a létrehozott tartalmunk szerkesztéséhez navigál minket a rendszer. Itt a már ismertetett módon szerkeszthetjük igényünknek megfelelően a tartalmat.

^
Facebook
Instagram
Twitter