Infoartnet - Web Média Marketing

Törzsadatok

Törzsadatok

Itt adhatóak meg a webshopunk termékeihez használatos tőrzsadatatok.

Törzsadatok elérése

A Törzsadatok  az Adminisztrációs felület -> Webshop -> WS Beállítások -> Törzsadatok menüponton érhető el.

Áfa kulcsok

Itt adhatunk meg akár több áfa kulcsot amelyek választhatóak termékeinknél. A szükséges mezők kitöltése után elegendő a sor végén található mentés gombra kattintani és létrejön az új áfa kulcsunk.

Pénznem

Itt adhatjuk meg milyen pénznemekkel fizethetik termékeinket. A szükséges mezők kitöltése után elegendő a sor végén található mentés gombra kattintani és létrejön az új pénznemünk.

Márka / Logó

Itt vihetünk fel logókat, márka jeleket melyek a termékeinknél választhatóak. Miután megadjuk a márkanevet, a médiakezelőből rendelhetünk képet a sorunkhoz. Majd ezután elegendő a sor végén található mentés gombra kattintani és létrejön az új sorunk.

Kiemelések

Itt adhatunk meg termékeinkhez különböző szempontú kiemeléseket. A szükséges mezők kitöltése után elegendő a sor végén található mentés gombra kattintani és létrejön az új kiemelés típusunk.

Súlyadatok

Itt hozhatunk létre a termékeinkhez használatos súlyegységeket pl.: kg, gramm, liter, stb. A szükséges mezők kitöltése után elegendő a sor végén található mentés gombra kattintani és létrejön az új súlyegységünk.

Egységek

Itt hozhatjuk létre a termékeinkhez használatos egységeket pl.: darab, csomag, doboz, stb. A szükséges mezők kitöltése után elegendő a sor végén található mentés gombra kattintani és létrejön az új egységünk.

Mindegyik törzsadat a terméksoroknál választható.

^
Facebook
Instagram
Twitter