Infoartnet - Web Média Marketing

Kategória dokumentáció menüpont *

A menütípus funkciója

Ez a menütípus, egy kiválasztott kategória struktúra elemeit jeleníti meg a weboldalon úgy, hogy alapértelmezetten csak a legfelső kategória szintet nyitja meg, az egyes alkategóriák (fejezetek) további megnyitása a felhasználó döntésén múlik. Minden kategória ág utolsó eleme, tartalma(ka)t nyit meg a weboldalon.

Egy-egy kategória névre klikkelve, csak a közvetlenül alatta lévő szint nyílik meg a struktúrából, míg egy már nyitott struktúra ág tetszőleges kategóriájára klikkelve, az az alatti összes szint becsukódik.

Azok a kategóriák, amelyekben akár csak egyetlen alkategória is van, feketén jelennek meg a kategória listában, amelyek alatt nincs további kategória, azok pedig link szerűek a kliens oldali struktúrában.

Linkszerűen jelennek meg a listában azok a kategóriák is, amelyek valamilyen megjeleníthető tartalmat nyitnak meg és azok is, amelyekhez még semmi sincs kapcsolva.

Ilyen megoldás az Ön által éppen használatban lévő útmutató is.

Megjegyzés: A használati útmutatónak ez a fejezete csak a címében szereplő menütípussal foglalkozik. A menükezelés általános ismertetését, a "Tartalom kezelés / Tartalmak megjelenítése a weboldalon" témakör alatt, a "Menükezelés" című fejezetben találja.

A menütípushoz kötődő elem(ek) megjelenése a weboldalon és a szerkesztőfelületen

Ez a megjelenítő csak a kategóriákat listázza, a hozzájuk csatolt elemeket (tartalmakat) nem, kivéve az egyes alágak utolsó kategóriáit, amelyekre klikkelve megnyílik a hozzájuk rendelt tartalmi elem, vagy tartalmi elem csoport.

Menüpont beállítása a kezelőfelületen

Megjelenés a weben

Megjelenés a weben

Megjelenés a weben

A menütípus paraméterei

Ennek a menütípusnak a kiválasztásakor, a "Paraméterek" alatti szürke hátterű felületen, automatikusan a következő - csakis erre a menütípusra jellemző - plusz adatok jelennek meg a felvételező boxban:

paraméterek

Főkategória kiválasztása: itt adhatjuk meg a listázás indulópontját

^
Facebook
Instagram
Twitter